30.04.2014 г., 21:11 ч.

"In vino veritas" 

  Поезия
378 0 0

Часовете след 12 са магия -
тиха идилия и слабост.
Мога в секундата да скрия
бяла или червена сладост.

Миглите мъждукат влюбено и ясно,
очите грейват в нов десен.
Сърцето се вълнува всекичасно
и погледът ти спира върху мен.

Романтика, свещи, питие...
прочетена мисъл - красота.
Елегантност е синоним на "Картие",
но с друга форма е любовта.

Древните народи са я видяли -
"In vino veritas"
Но така и не сме разбрали,
че виното е в самите нас.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??