В душата ми се крие нещо бяло,
чисто като есенна роса,
а на повърхността ѝ често излизат
черни кошмари, будят ме и не мога да заспя …
Борбата с доброто и злото
влезе и в моето сърце,
а сили имам ли,
за да продължа напред?!
Борих се години наред,
докато не осъзнах,
че и злото е част от мен,
част е от човешката душа …
© Пламена Райчева Всички права запазени