29.05.2008 г., 17:33 ч.

Инстинкт 

  Поезия
683 0 1

Невъзможно ли е да искам възможни неща?!

Да гледам напред, с ясен поглед света.

Да чувствам сутрин желание и сила,

които глупостта все още не е изтрила.

 

Невъзможно ли е да вярвам, че има места,

които човек не е виждал досега,

не е докосвал с мръсни длани,

не е говорил за пари и измами?!

 

Възможно е, аз вярвам!

И истина една проповядвам -

прави това, което сърцето ти иска,

остави омразата -

тя подтиска.

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??