7.08.2007 г., 13:52 ч.

Ирония (За Буквите наши) 

  Поезия
611 0 7


Ирония

Едно легло,
а гръб до гръб...
Каква пародия.

Око в око,
но зъб за зъб -
каква мелодия.
*
Боли, гърми.
Изстива времето.
Сълзи, мечти.
Искрата спи.
Омеква стремето.
*
Едно легло -
юрган на две -
каква ирония...

7 Август 2004, Бургас

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??