9.08.2005 г., 23:35 ч.

Искам 

  Поезия
1117 0 1
Искам те силно, близо,дълбоко.
Искам те само и само за мен.
Искам те страстно, даже до болка.
Искам те същият и променен.

Искам те сутрин. И вечер те искам.
Искам те с твоето тайно лице.
Искам очите ти, устните искам.
Искам и твоите силни ръце.

Искам те влизайки и щом изляза.
Искам те цял ден и през нощта.
Искам те даже, когато те мразя.
Искам те после и искам сега!

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??