21.09.2007 г., 17:15 ч.

Искам... 

  Поезия
830 0 3

Искам следващия път,

когато отворя очи,

да съм забравила,

че някога до мен си бил.

Искам да успея да забравя

за болката, която ми разкри

и да съживя душата моя,

която ти уби..

Искам деня, в който те видях,

да забравя

и да оставя спомена за любовта

на парчета да изгаря.

Копнеж да искам, да желая,

да мога сърцето ми, че

живее, да призная...

Искам да го усещам

как отново бие,

как се зачестява пулсът ми,

когато животът пред мен се разкрие.

Искам това, че ти не ме уби,

да ме направи силна, както преди.

Искам днес да мога да кажа

"Аз не те обичам".

Преди време сякаш те обичах

и ти трябва да бъдеш щастлив,

че не те раних

със силата, с която преди ти се вричах.

Искам никога да не те желая вече.

И дори и пак да се срещнем някоя вечер,

да имам сили да не те имам

и от сълзите и тъгата твои

за отплата да си взимам…

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??