19.03.2009 г., 2:17 ч.

Искам да... 

  Поезия
478 0 0

* * *

Искам да имаме

наше дърво -

зелено и стройно,

като младостта,

която ни свърза.

Листата му

ще ме галят,

когато те няма,

а клоните му -

ще ни пазят

от бурите.

~~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??