14.03.2023 г., 9:45 ч.

Жадувам да се гмурна между тях 

  Поезия » Еротична, Хумористична
411 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


Бедрата ти са брегове
между които ми се плува.
Дълбочината ме зове
(а и така ми се целува)

Допуснеш ли ме между тях
във желаната локация
(която вече си избрах)
очаквай кораба-сензация...

А бурите ти не ме плашат -
Платната само ще надуват,
които даже се надяват
отблизо, близо да ги чуват...

И там, където потопени
армади (може би) лежат,
ще жъна своите победи -
Сред нежния ти, влажен свят...

Повикай ме, като сирена,
а аз, подобно стар моряк,
към пристана ти ще поема,
а после пак, и пак, и пак...

Така, че всичко е в бедрата,
оф, не, във твоите ръце  -
Дали ще пия от водата,
или пък не, или пък не...

08.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все пак, за всеки случай, си имам и спасителен буй, като от оня сериал, с Памела Андерсен 🤣
    Мерсаж за веселото включване, Виолета 😊
  • Еми... хареса ми, дано имаш спасителна жилетка, за всеки случай.
Предложения
: ??:??