16.01.2014 г., 17:59 ч.

Искам да те любя... 

  Поезия
596 0 5

Целувката беззъба

не ми харесва хич,

искам да те любя,

(че времето е бич)

 

докато си сочна

кат жълтите лимони

и в теб бушуват още

немирните хормони!

 

Искам да те любя,

животът си лети,

че огънят в очите

от жаждата блести,

 

че думите ги губя,

а погледът крещи:

,,Искам да те любя!

Поискай го и ти!"

 

 

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??