Не мога да спра да живея, ще е трудно, но ще продължа, ще ми липсваш, ще поплача, ще говоря с Бог, с теб, със себе си, с тях, ще бягам, ще моля, ще мълча и ще живея. Не мога да спра да те търся, ще е трудно, но ще замълча, ще ми лиспваш, ще поплача, ще се крия от тебе, от тях и от мен, ще бягам, ще моля, ще мълча и ще живея. Искам само нещо да ти кажа днес, не можах, премълчах, пропилях толкова дни, искам само нещо да ти кажа, обичам те и днес, и вчера, пак си само ти. Не мога да спра да си мисля, ще е трудно без теб да умра, ще ми лиспваш и да плача, и да бягам ,и да мълча, пак ще горя от любов. Но... искам само нещо да ти кажа днес... обичам те...
© Авелина Всички права запазени
Поздрави!