20.03.2020 г., 18:28 ч.

Искам да вали 

  Поезия
753 0 0

Искам да вали...
и леглото ми на тебе вечно да ухае.
Искам да вали...
и да виждам всеки ден как лицето ти до моето сияе.
Искам да вали...
та чак небето да се сцепи.
Само в мрака мога аз да видя как искрата ти за мене свети.
Искам да вали...
да те прегърна и да бъда твойта топла дреха.
Искам да вали...
да съм твоят вечен дом и твоята утеха.
Искам да вали...
с устни пулса да усещам.
Искам да вали...
в дъждовни дни все за теб се сещам.
Искам да вали...
защото това е нашето любимо време.
Обичам да вали...
и устата ти само моето име да стене.
 

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??