Искам да забравя твойте ласки
и ръцете - нежни и добри,
и всеки спомен да угасне,
защото много ме боли!
Защо за тебе нощем мисля
и все протягам смръзнали ръце:
като дете в очакване на чудо -
любов да стопли твоето сърце!Днес съм огън, който не гори,
нямам рани, но ужасно ме боли,
жива съм, но не живея
и всяка чужда ласка ми горчи!
© Мария Всички права запазени