25.04.2006 г., 20:22 ч.

Искам да знам... 

  Поезия
920 0 7

Иска  ми се да знам,
когато затвориш очи,какво виждаш?
Иска ми се да съм там,
когато пак до нея се спираш и от всички се криеш...

Иска ми се да съм наясно
с това какво в себе си таиш...
Това разиграване си е опасно...
Мислиш,че незнам ли?Целта ти е и с нея да преспиш...

Иска ми се да знам,
когато говориш,за кого мислиш?
Поне за миг оставал ли си сам?
Или когато нея я няма съобщения пишеш?

Иска ми се да знам,
защо си мислиш,че не разбирам...
Сякаш съм толкова глупава...
Но и труда не си правя да те спирам.

Искал ли си някога да знаеш как съм аз.
Когато ме целуваш,насила ли го правиш?
Е,сега преотстпвам те на тях,
глутницата жени за по една нощ...

Но щом това искаш,аз няма да те спра.
Щом искаш да бъдеш поредният "сваляч",върви!
Ще си търсен ден,два,три...А после?
Ще дойдеш и пак при мен ще се спасиш...

Но и аз имам душа,както теб.
И искам да летя,без да ме е страх.
С твоите жени желая ти късмет.
Остави ме и аз да пусна на воля своя глас...

Иска ми се да си останем двамата с тебе...
Искам,но май не става както искам аз.
Излишно е да се опитвам обич да спасявам...
Искам да знам тя как успя да срине всичко между нас?

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??