21.05.2006 г., 22:32 ч.

ИСКАМ НЯКОЙ ДА ...МИ ВЪРНЕ СЪРЦЕТО 

  Поезия
889 0 13
Само не ми казвайте,
че не съм ви го дала...
Всеки ден.На всеки,
който поиска,го давах.
Късче по късче го рязах.
Сега душата ми плаче.
Отдавна мястото му е празно.
Затова ви моля!
Ако на някой му е вече излишно
Или няма повече нужда от него
На друг, ако случайно му пречи...
Да ми го върне!
Да поясня.За бартер е късно!
Да спра болката в ляво само искам.
И в последния миг,
преди да си тръгна...
да го направя отново
цяло!

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??