18.05.2007 г., 16:53 ч.

Искам страст 

  Поезия
665 0 0
Искам страст -
луда и помрачаваща.
Улови ме,
притисни ме към стената.
Обгърни ме с тялото си.
Остави ме без дъх, без сили.
Обсипвай ме с страст.
Накарай ме да съм
твоята робиня, а после
направи ме обичната ти богиня -
само твоя... само сега.
Искам страст - искам твоята
чувственост и топлина,
твоя огън и плам.
Искам ТВОЯТА страст.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??