17.02.2007 г., 8:52 ч.

ИСКАМ ТЕ... 

  Поезия
918 0 5

ИСКАМ ТЕ, дори нескромно да звучи,
аз съм тази, дето ти отива!

 

ИСКАМ ТЕ, и ще го повтарям до зори,
ще те целувам ненаситно,
докато те заболи!


ИСКАМ ТЕ, всичко си ми ти,
остани до мен и след зори...

 

Всичко в мен от страст крещи...

целувай ме, прегръщай ме...
свиреп дори бъди!...

 

Утрото с мен посрещни,
обичай ме...

ако искаш ме лъжи,

погледни ме...

 

Какво прочете в очите ми?...
Обичам те, нали!?

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??