6.09.2005 г., 16:11 ч.

Искам те 

  Поезия
1354 0 4
Искам да те имам,но не мога!
Нещо пречи,нещо ни дели.
Чуй,обичам те до изнемога,
но малко е за теб това,нали?
Как трудно е да шепнеш сбогом,
когато искаш да извикаш остани,
когато любовта загива,
а нямаш сили с нея да загинеш ти!

© Габриела Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??