4.01.2007 г., 21:59 ч.  

Искам те (песен) 

  Поезия
1066 0 2

ИСКАМ ТЕ 

 

Нищо не остава, вече всичко се забравя, 

само сянката ти вечна не ми дава миг покой. 

А любовният ни огън е забравен и от Бога 

и угасва и се слива със човешкия порой. 

Искам те... 

Искам те до мене да усетя, че си още мой напълно ти. 

Да, искам те... 

Искам те навреме, че животът отминава, но ти със мене остани. 

Времето не спира, всичко бърза и се срива, 

знам, че нищо не е вечно, само този наш момент. 

И оставаш, и оставам, и ръка аз ти подавам 

и луната ни облива със космичен елемент.

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??