9.04.2020 г., 0:10 ч.

Искам тихо аз да си отида 

  Поезия » Гражданска
444 0 0

 

Искам тихо аз да си отида

 

Ще си отида тихо от света,

не искам и камбаните да бият!

Не искам плач! Не искам суета!

По-бързо просто нека ме зарият!

 

Животът ми бе хубав и щастлив!

Приятели, момичета, любима!

Прекрасно е когато ти си жив,

ала Съдбата своето си взима!

 

Не съжалявам! Просто е така!

Живееш, любиш, страдаш и обичаш.

Останалото си е суета-

обноските и как да се обличаш!

 

Колко трябва за да си щастлив?

Една ръка подадена на време!

Радост, че се будиш сутрин жив!

Всичко друго Дявол да го вземе!

 

08.04.2020 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??