17.12.2009 г., 9:35 ч.

Искаш 

  Поезия » Еротична
820 1 0

Искаш тялото ми в твоето преплетено, нали,

да усещаш страстта ми,

когато съм върху теб и целувам гърдите ти.

Искаш да ти шепна на уше тайни думи

и косата ми да докосва нежно гърба ти,

а ръцете ми си играят с тялото ти.

Искаш ли мойте нощи с теб да са, кажи,

какво искаш от мене ти.

 

 

Искаш само с теб да съм, нали,

друг да не докосва кожата ми,

при мисълта за това полудяваш ли...

Дивото в теб зове ли да разкъсаш дрехите ми,

да  подлудиш тялото ми  с  твойте целувки,

а аз да забивам нокти в гърба ти.

Искаш, знам, всички дни и нощи

да си в леглото ми.

© Радослава Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??