22.03.2013 г., 20:51 ч.

Искаш ли... 

  Поезия » Еротична
1621 0 2

Искаш ли да ме докосваш,

там където най-боли,

искаш ли да се ядосваш, 

че болката си точно ти!

© Нина Ильова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??