6.04.2008 г., 16:11 ч.

Искаш ме 

  Поезия » Еротична
1788 1 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Кафявите ти, палави очички
гледат ме, от мен не слизат,
искаш да ме пипаш нежно с ръчички
и устните ти в мойте да се впиват.

Искаш ме, видях го в тях,
да стоя до тебе гола
и в сладострастен грях
да се обвържем с окова.

Искаш с устни твойто тяло
да обходя нежно, бавно
да потънеш в мен изцяло,
да се движиш плавно.

Искаш с тебе на мига
да се любим до забрава,
да не зная дума "стига",
знаеш, че съм права.

Искаш ме, не го отричай,
искаш ме и аз го знам,
искаш ме и ме обичай,
не изпитвай капка срам.

Искаш ме, но не за ден, за два,
искаш да сме заедно вовеки,
да споделим една съдба,
та да ни завиди всеки!

© Валето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??