11.02.2010 г., 15:24 ч.

Искрена любов 

  Поезия
1268 0 1

Когато ти е най-самотно

и от леглото ставаш неохотно,

когато мислиш, че си сам –

помни – и аз ще бъда там!

Когато търсиш дума блага

и щом ръка за тебе не протяга

приятелят и тръгва си без срам –

помни, че аз ще бъда там!

Когато всичко ти е сиво

и някак си обидно криво,

и сълзите са като вулкан –

помни – и аз ще бъда там!
Когато няма перспективи

и мислите ти като диви

препускат все към своя стан –

помни, че аз ще бъда там!

Когато любовта ми осъзнаеш,

дори сега ти да нехаеш

и щом премине твоят срам –

помни, че аз ще бъда там!

Когато искаш да сме двама

и по-щастливи – не, да няма

и дойдеш ти при мене сам –

о, да! Аз пак ще бъда там!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • същото ще ти кажа чети повече поезия стиха ти върви гладко само не повтаряй казани думи,затова чети повече поезия
Предложения
: ??:??