20.10.2007 г., 19:35 ч.

Искрено благодаря 

  Поезия
814 0 5
Нова обич открих след като ти си отиде,
сега съм щастлива, но онази мечта,
истинска любов в живота да открия,
още следвам... прости за това.
Теб обичах, но ти си замина,
обърна гръб, без ''сбогом'' и "прости",
в душата ми мечтите ни се сринаха,
заплаках след теб... но ти тръгна, уви.
Сляпо вярвах аз във любовта,
теб обичах, мислено бе с мене,
но за жалост нищо не разбра.
Сбогом - да се разделим, дошло е време.
А аз ще остана с онази мечта,
не те коря, така било е писано.
ти другаде да търсиш любовта,
а аз - във теб, нима сме тъй орисани?
Приятел бе ми, истински и верен,
теб обичах, само теб желаех,
на шега обичал си ме, зная,
не за туй, благодаря ти...
а затуй, че ме накара да мечтая.

                                     20.10.2007 г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??