Като искрица от огнище
спомен стрелна се у мен
за вечерта, влюбени и нищи,
когато сплетохме ръце ...
Боже, колко е далечен
и забравен този миг,
остаряхме, теб те няма вече,
гасне ми в душата вик ...
© Валентин Василев Всички права запазени