23.12.2007 г., 0:37 ч.

Искрово искай ме... 

  Поезия
713 0 12
 

За грях не мисля

          да призная,

          че те искам.

И срам не чувствам,

          че ще пиша

          за това.

Не виждам смисъл

          от укриване

          на истини.

Не чувствам

          нищо общо

          със вина.

 

И измислям...

          разлистени,

          избистрени,

          убийствени,

мисли...

 

Неспирно

          и искрено!

          Несигурно!

          Искрово!

Искай ме...

 

Очите ми отказват

          все с плач

          да се наказват.

Сърцето ми отказва

          да мълчи.

          А гори!

Ръцете ми не спират,

          със стих листа

          раздират.

Страстта пулсира

          във утробата

          на моите очи.

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??