3.04.2018 г., 23:36 ч.  

Истерия 

  Поезия
283 0 0

                                         на лицемерите

Замълчи

             Запад –

                     алчен,

                              зъл

                                  и проклет!

Сведи глава

                     пред руските

                                         дечица,

че бледнеят думите ми 

                            в тоз куплет –

от Болката 

                 за малката 

                                 ръчица,

носеща цветя, 

                    плюшени 

                                мечета,

на ангелите –

                   в ада

                          овъглени...!

Сълзите –

           на воювали

                           момчета..!

Не плюйте 

               плужаци

                          и

                            еуглени...!

И без

        вас –

             в мъката 

                       сме пак

                             сплотени...!

 

P.S. Аз знам, за предатели, оплетени от кал, клюки и лъжи, не се тъжи! 

 

  

© Шани Всички права запазени

25.03.2018г.

Кемерово 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??