29.03.2024 г., 22:45 ч.

Истина 

  Поезия
55 1 1

Бях тишина в земята на писъци...

Бях светлина в мрака на дните ни!

Бях сълза в очите на вярващ... и защо?

Бях човек, но мразен от много.

 

Чувстваш ли, попита ме времето...

Държиш ли на човешкия род?

А сутрин, когато се миеш...на любовта

ли държиш? Вярваш ли?

 

Съдбата ражда герой...

Светът е измамна игра!

Раждат се и умират герои...

Но в тъга гине Света.

 

Аз и ти ...мечтатели луди.

За любов на всичко готови...

Но лъжата тъгата избутва

заблудата, тя лудост е дива.

 

Самота,бях тишина,

но вече крещя, защо?

Боли,предадоха мене.

Бях добрина,но сега съм самотник.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истината не всички разбираме,и я тълкуваме по свой си начин...Благодаря че се спряхте на моята страница!Хубава седмица,и до нови!!!
Предложения
: ??:??