Наблюдавайки от близо очите,
открих истината за тях.
Нюансите на цветовете,
украшенията им уникални.
Графити като от пещери, скали.
Незабравима даденост.
Красотата свещена на очите.
Вечни писания съвършени.
Със смисъл и възхищение.
Чудна свобода.
Раждането на истината за очите.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени