13.08.2007 г., 10:28 ч.

Истинска жена (на кака ) 

  Поезия
698 0 3
Жена си  ти, красива и добра,
жена си ти, с ангелска душа,
жена, която всекиго пленява,
жена, която всеки подлудява.

Жена и майка ти в едно ги сля,
жена и майка, мила и сърдечна,
жена и майка, ти, която си една,
жена и майка, вдъхваща надежда!

Красива си и мила, и добра,
красива си ти, с ангелска душа,
красива си, тъй искрена и нежна,
и красотата твоя, знай, ще бъде вечна!

                                                       2002г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти ,Гале за прекрасния стих,който си ми посветила.Целувки и по двете бузки!!!
  • Много топли думи!
    Поздравявам и двете!
  • Много хубав стих! Поздрави на теб и на сестра ти, която толкова обичаш!
Предложения
: ??:??