5.11.2015 г., 17:24 ч.

Истински играч 

  Поезия
292 0 0

Заблудена бях и щях да попадна в капана,

мислейки,че обич бе това.

А всъщност - нищо. Чистичка измама.

За теб това бе много интересна игра.


Обичаш да заблуждаваш и да разиграваш

наивници също като мен.

Обичаш напразни надежди да даваш

и в това време да се държиш като истински джентълмен.


Не разбирам как го правиш

да прелъстяваш всяка една жена.

И дори обидни думи да ù отправиш,

можеш да я върнеш с лекота.


Но ето, че осъзнах се в точното време

и разбрах какъв всъщност си.

Не желая да съществувам от време на време

и да ми бъдат отправяни куп лъжи.


Не успя да ме излъжеш, мили.

Труда отново не си прави.

Не подозираш и други какво са ти наумили,

а от мен да знаеш - не е хубаво да те заболи.


За теб да разиграваш интересно беше.

Мислеше, че най-властният си ти.

Но всъщност, скъпи, няма така да я стигнеш далече,

така че не продължавай, а просто СПРИ!

© Надежда Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??