8.08.2012 г., 21:16 ч.

Истинският мъж! 

  Поезия » Хумористична
1275 0 5

Истинският мъж не лъже,

не купува,

с чувства не търгува!

Усмихва се и с лекота флиртува.

 

До смърт обича, точно тъй и мрази,

на никого в краката той не лази!

От грешките на другите се учи,

не мрънка, нещо щом не се получи!

 

Истинският мъж ревнува,

но без да се опитва да вербува.

Оценя всички хубави моменти,

не прекалява с плоски комплименти!

 

Целува дръзко с погледа си само,

дори насън не те нарича "Мамо!"

До късно вечер гледа ти детето,

не пита с кой си била в кафенето...

 

ИСТИНСКИЯТ МЪЖ... Ах, как си струва!

Защото сигурно не съществува!!!

 

 

© Рая Саварева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??