21.05.2009 г., 18:12 ч.

Истории 

  Поезия » Бели стихове
510 0 2

Истории

 

Във въздуха

под прашното небе,

осветените улици,

бяха озвучени...

... тъжна цигулка,

красива мелодия,

очите затворени,

пазеха

своята същност,

лабиринт от въпроси,

момче и момиче,

приятелска история...

 

по земята

върху калната трева,

позеленелите дръвчета,

бяха оцветени...

... цветни моливи,

прекрасна картина,

очите отворени,

показваха

своя характер,

шахматна дъска от отговори,

мъж и жена,

любовна история...

 

 

във океана

с тюркоазено синя вода,

вишневи корали,

бяха хармонизирани...

... цигулка върху платно,

великолепна композиция,

обичани погледи

сливаха

своята любов,

игра на дама с трудни моменти,

възрастна двойка,

семейна история.

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??