17.07.2020 г., 17:32 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Трета, 8 

  Поезия » Хумористична
446 0 0


Ежедневни приключения 8
...
Ей така ме дегизират
да изглеждам сладичко кутре,
в резервацията на хотела ще визират:
"мъничко любимче е!"
Не познават моята порода,
забраняват всьо и все, 
да не движим се сред хора,
и на плаж - къде?
Че аз съм част от живата природа,
нямам ли права за свобода?
Слагайте ми постова табела,
на протест и "мойта милост" да внедря,
като останалото племе
да развея знамена!
За мен на никой не му дреме,
а съм роден, и аз, на таз' земя.
Братя, кой сега ще защитава
благородните ни златни сърчица?!
Не може вечно да мълчим,
нека с подписка да се обединим
срещу несправедливата дискриминация...
Та ние - по-чисти сме от цялата им нация!

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??