23.08.2020 г., 7:42 ч.

Из " Дневникът на Арти " - Споделено 4 

  Поезия
681 0 0


...
В рубриката "Споделено" 
критика ще изрека:
Абсолютно проверено -
човешката ръка е зла поличба
за Земната съдба!
Очаквате да пиша хумор с лекота...
Дали ми е до смях? Ще отрека!
Видях това и ме разтресе
с погнуса към "човешката порода",
намесата щети нанесе 
на зелената природа,
живеца й, все някога, ще спре 
планетата ни, в бъдещето, ще умре!
И няма продължение на веки,
а вий се бийте за материални цели...
Малко трябва от страна на всеки:
Отпадъци - на определени, за това, места заели!
Огън?!...пише : НЕ ПАЛИ!
Гората почерняла от искри...
Кой си гледа кефа,
правейки се на контета,
кен-чета по горската пътека,
няма 'де да стъпиш...Ей, полека!
...
А аз ако изпусна някоя "беличка"
родителите махат ми я със торбичка...
Къде я хвърлят? Еее, не знам!
Ще питам...Дано да не е ето там...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??