29.10.2023 г., 17:22 ч.

Избори 29.10.2023г. 

  Поезия » Гражданска
281 1 1

Мислите, че от вас нещо зависи –

истината не виждате, с очи слепци!

Преди да ги изберете, са хрисими,

след това виждате, че са лъжци!

 

За какво мислите, че властта искат –

келепир има, алековият герой каза!

Искат и хората да тъпчат, да потискат,

на всяко общество страшната проказа!

 

Всичките са си от един дол дренки,

при това служат на интереси чужди,

стачка имаше, те разваляли седенки,

последен кахър са им вашите нужди!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??