20.09.2006 г., 1:17 ч.

Изборът е твой 

  Поезия
619 0 7
Избери сега,
или просто си тръгни,
не мога аз така,
да си "играя" на любови и раздели...
Отричаш ли нея,кажи?!
От мен ли ще си тръгнеш ти?
Коя за теб е любовта-
или сме губещи и аз и тя?
Явно печеливши до днес с теб сме били
и си ни разигравал само, ти?
Едната сега ще трябва да прости
и смирено да си върви,
а другата да бъде Слънцето,
в твоите студени и мрачни дни?!
Избра ли вече?
Часовниковите стрелки,
вече не отчитат време,
а сякаш на сърцето ударите-тромави и тежки...
Заключени са твоите чувства,
в замък със вехти предмети
и спотайват се безмълвно в него,
твоите страсти и копнежи.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??