26.11.2006 г., 21:21 ч.

Изгарям 

  Поезия
708 1 4
Изгаряш ме когато те докосна
изгаряш устните дори.
Изпитвам жажда ,
която трябва да се утоли.
ТИ
Нуждаеш се от мен и аз го знам
обожавам те и всичко ще ти дам.
Аз и ти ще бъдем цяло
долепили тяло в тяло.

Обожавам твойта миризма
дори в съня преследва ме тя.
Твоята сянка също е с мен
във всеки един момент.
Обожавам погледа твой
и как той е само мой.
Всичко в теб аз обожавам
и със всички сетива ти се наслаждавам.

Влюбих се уж само за миг
а сега не мога да се отърва от мислите по теб
Помогни ми никога да не забравям
и да не обричам всико на тъга.
Помогни ми
не ме оставяй сама.


Обичам те
с всичките си сетива и дори сега те усещам вътре в мен.
Обичам те
и всичко аз бих ти дала всичко туй що имам
бих ти подарила аз света.
Обичам те
искам да запомниш това
Обичам те
и заради теб сега горя

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??