10.04.2019 г., 10:06 ч.  

Изгода 

  Поезия
541 2 1

Продаде ме, буквално ме продаде!

Не съм изгодна, даже ми го каза!

Душата ми изяде и предаде! 

Живота ми превърна в тъжна фраза.

 

Продаде ме, буквално ме продаде!

Ти само за пари намери време.

Бях вярна, а ти нагло се подаде,

на чуждо изкривено мнение!

 

 

Продаде ме, сърцето ми продаде! 

Аз чаках с кървави очи, на пода. 

Ти ада на земята пресъздаде.

"- Не мисля, че от теб имам изгода"...

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??