18.02.2007 г., 9:55 ч.

Изгрев 

  Поезия
589 0 3
 Подарявам ти първите цветове
на източното небе.
    Подарявам ти и първите лъчи
с които слънцето ще те дари.
    За подарък ти
получаваш и сърцето ми дори.

    Ела и прегърни ме ти
подари ми всичките си мечти.
    Подари ми прекрасните си дни
и с мен се извиси в небе лишено от мъгли.
    Подари ми всичките си моменти
на спокойствие и страст.
    Подари ми цялата си власт.

    Изгаряй ме и подари ми
ти страстта.
    Гори ме и дари ми
радостта.
    Лиши ме от страха
и научи ме на мира.

    Подарявам ти всичките зори
залезите си дори.
    Няма никой теб да те кори
за това какво и с кой - било е то преди.
    Сега ти подарявам всичките си дни
лишени с теб са от сълзи.
    Просто подари ми думичките две
и кажи че аз съм жива в твоето сърце.

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??