11.07.2014 г., 9:29 ч.

Изгубени души 

  Поезия
965 1 1

 Изгубени души сме аз и ти,

във тъмното без  път вървим,

и все по-нещастни, по-сами,

във тъмното изгубени вървим...

 

 Към онзи бряг на щастието вървим,

и търсим се във мрака, и крещим,

и търсим начин да се доближим,

но начин няма - просто си вървим...

© Димитър Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??