26.06.2008 г., 14:19 ч.

Изгубих... 

  Поезия » Любовна
872 0 2

Изгубих представа за времето цяло.
Изгубих представа дали те обичам.
Болезнено бие сърцето ми спряло
и няма съм, а твоето име изричам.

Изгубих представа за болката сива.
Сълзите изгубих в очите си прашни.
Изгубих любов във болка пенлива.
Изгубих. Останаха спомени страшни.

Изгубих надежда, щастие, радост.
Изгубих предства коя съм. И как.
Изгубих и себе си в пропиляната младост.
И слънцето светло изгубих. Настанал е мрак.

Изгубих и теб. И много боли.
Ръцете ти още ме галят тъй нежно.
Изгубих. Не, огъня стар не пали...
Не поглеждай в очите - море от болка безбрежно.

Изгубих. А ревността изгаря ме още.
Че чужд си сега, не си вече мой.
Сънувам те винаги в самотните нощи.
И виждам те в капките на всеки порой.

И казах ти някога - със теб ще умра.
И казвам ти днес - без теб не живея.
Изгубих представа. Не мога да спра.
Но за да изгубиш и ти... Ще оцелея!!!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Но за да изгубиш и ти...Ще оцелея!!!"
    Ще оцелеш,всичко което не ни убива веднага,ни прави по-силни.Поздрави за стиха!
  • Страхотен стих! Дано да не губиш в живота! Истински ти го желая!
Предложения
: ??:??