12.04.2009 г., 13:57 ч.

Изгубих си римата 

  Поезия
503 0 1

Изгубих си римата,

скри се, избяга

във чужда заблуда

и обща лъжа.

 

Изгубих я! Няма я!

Ти я изгони

с глупостта своя

и наивна душа.

 

Изчезна! Отиде си!

От тебе ранена,

от думите празни

там нейде кърви.

 

Изгубих си римата,

убита лежи

от твойта заблуда,

от твойте лъжи.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??