19.08.2006 г., 23:55 ч.

Изгубих те 

  Поезия
677 0 7
Изгубих те,
а имах ли те някога кажи?
Бездънна болка ме раздира.
Мълчание и студ
проблясват в твоите очи.
Сълза самотна съм,
умирам.


Подарих ти се
и вече нямам нищо.
Бездушно рея се във синъото небе.
Сърце,душа
аз ти дадох всичко,
а болката не спира да расте.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??