9.08.2008 г., 13:52 ч.

Изгубване 

  Поезия
557 0 4


 

ИЗГУБВАНЕ

                                                                                                  Жена... Аз обичам

                                                                           

                                                                           Изгубвам те.

                                                        Изгубвам те,

                                                        а ти заспиваш,

                                                        успокоен от чужди ласки...

 

                                                Обезличваме дома си

                                                (макар и мислено създаден)

                                                 и чужди ласки ме успокояват.

                                                 Не мога да заспя от тях...

 

                                                         Изгубваш ме.

                                                         Изгубваш ме,

                                                         а ти заспиваш...

                                                                 успокоен...

 

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??