31.08.2007 г., 1:02 ч.

Изкуството да твориш 

  Поезия
1173 0 4
Майсторът грънчар
от Господ има дар,
със любовта си да твори,
когато в него огънят гори!

Със песен нежна на уста
създава чудна красота,
извайва гъвкаво с ръце,
изящно,прелестно гърне!

Със тази чудна красота,
за всеки,искана мечта,
донася радост на сърцето,
като блаженство от небето!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??