27.05.2007 г., 18:33 ч.

ИЗЛЕТ 

  Поезия
549 0 0
                                  ИЗЛЕТ

              НА   ПОХОД   СРЕД   ГОРАТА,
              ШУМОЛЕЙКИ  СРЕД  ЛИСТАТА!
              ЦВЕТЕ  НЕЖНО  СЕ  Е СКРИЛО,
              ШИЙКА  ЛЮБОПИТНО  Е ИЗВИЛО...

              СЛЪНЦЕ  ГАЛИ  НИ   БЕЗЧЕТ,
              ПРОЛЕТТА  НАДНИЧА  ЗАКАЧЛИВО,
              ДЪРВЕТА  УХАЯТ  И  ТЕМЕНУЖКИ
              ИЗ  ГОРАТА  ГЛЕДАТ ЩАСТЛИВО...

             КАЧИХМЕ   ВИСОКИЯ   ХЪЛМ,
             ШИРНА   СЕ   ВРЕД   СИНЕВАТА,
             В  ДАЛЕЧИНАТА  ГЛЕДКА  КРАСИВА,
             СТОПЛИ  СЪРЦЕТО, СГРЯ  ДУШАТА...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??