27.11.2005 г., 21:37 ч.

Излишна ревност 

  Поезия
974 0 1

Не ще продам душата си на ревността,

не ще погубя любовта.

Сякаш злият демон в мен се е вселил и заслепява моите очи...

Страшна болка разкъсва сърцето ми...

Ревността от ден на ден ни прави по-неразсъдливи,

но аз не ще и позволя да убие чувствата красиви!

Заричам се-от днес нататък няма да се заблуждавам

и прекрасната любов не ще пропилявам!

Аз знам, с друга няма да съгрешиш!

Обичам те безкрайно много и те моля за моята заблуда да простиш!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??