24.11.2005 г., 20:01 ч.

Излъжи ме,че няма любов 

  Поезия
1640 0 7
Кажи ми…

кажи ми, че всичко било е измама,
жестока и подла лъжа.

Кажи ми…

кажи ми ,че няма любов
излъжи ме…
и аз ще повярвам...
тъй както повярвах
на всичките думи,
на нежния поглед в нощта...

И дивата лудост да те обичам –
защо ми изпрати цветя?
Защо ме докосна?
Защо ме целуна?
Защо го направи ,кажи...
Защо позволи ми
Да съм прекрасна
Във твоите красиви очи...
Защо ме остави да съм желана
във нежните твои ръце?
И устните толкова жадни и парещи
докоснаха мойто сърце...
Кажи ми...
кажи ми ,че няма любов
излъжи ме...
Пък току виж ти повярвам...

© Мария Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??