17.06.2007 г., 12:07 ч.  

Измама 

  Поезия
767 0 3

ИЗМАМА

 

Отново пада здрачът

и не чувам твоите стъпки.

Не искам аз да плача,

но вече е късно.

Една усмивка само променя ми лицето.

Дали е зрителна измама? - пита се сърцето

 

Къде е любовта ти, дали е още тука?

При мене ли живее,

или на друга порта чука?

Защо не си признаваш,

че вече ти омръзнах...

При друга ти оставаш,

а аз сама измръзнах.

 

Отново пада здрачът

и само аз съм в него,

сърцето не признава твоята победа.

Сълзите капят бавно, но няма да се крия.

Твоята измама искам да изтрия.

 

 

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е стойностно.Разчувства ме.Поздравления.
  • Ох..верно да ги намаля..просто ги правих copy/paste от компюпъра,затова!Благорадя много за хубавите думи!
  • Браво!
    Много ми хареса!

    П.П. Намали малко буквите. Ще бъде по-добре.
Предложения
: ??:??